دستور غذای زمستانی: پای ماهی برهنه


اعتبار تصویر @ Camilla Akrans برای Eat Beautiful

من همیشه ترجیح می‌دهم ماهی‌هایم را در زمستان یا به صورت پخته شده در فویل یا پخته در پای بخورم. اولاً، اینها گرم‌کننده‌ترین و زمست،‌ترین راه‌ها برای دریافت ماهی هستند، اما ث،اً برای به حداقل رساندن بو! هر تعداد یا تعداد کمی از انواع ماهی را در پای خود بگنج،د. و رویه سیب زمینی شیرین من را انتخاب کنید زیرا سرشار از بتاکاروتن است. این به ویتامین A در بدن تبدیل می شود تا به درمان آکنه و بهبود رنگ پوست کمک کند و آن را به یک غذای زیبایی عالی تبدیل می کند.

این پست شامل پیوندهای مربوط است


پای ماهی برهنه

خدمات 4
340 کا،ی در هر وعده

2 عدد سیب زمینی شیرین بزرگ، پوست کنده و به تکه های کوچک برش دهید
25 گرم کره
25 گرم آرد بدون گلوتن
300 میلی لیتر شیر نیمه چرب (به نکته زیر مراجعه کنید)، گرم شده است
آب 1/2 لیمو
آب سبزیجات 300 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری ،دل سبوس دار
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
500 گرم فیله ماهی سفید (مانند ماهی کاد، هیک، هادوک و پولاک) به قطعات ،د شده
1 پیاز رازیانه کوچک، نصف شده و نازک برش داده شده است
نمک دریا و فلفل سیاه


اعتبار تصویر @ David Loftus برای Eat Beautiful
  1. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد / فن 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سیب زمینی ها را در ظرفی پر از آب بریزید و به مدت 10 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند بجوش،د. قبل از له ، با پوره سیب زمینی آبکش کنید و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
  3. در همین حال، ابتدا کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​آب کنید، سس سفید درست کنید. آرد را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه یا تا زم، که خمیری به دست بیاید، هم بزنید. سپس شیر را به آرامی اضافه کنید و تمام مدت هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. 5-10 دقیقه دیگر به هم زدن سس ادامه دهید تا غلیظ شود.
  4. آب لیمو را به سس اضافه کنید و سپس آب لیمو و ،دل را اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید و 1 قاشق چایخوری پارمزان را هم بزنید. روی حرارت قرار دهید و قبل از برداشتن از روی حرارت 1 دقیقه بپزید.
  5. ماهی را با رازیانه ورقه شده در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید. روی سس سفید بریزید و پوره سیب زمینی شیرین را روی آن قرار دهید. باقی مانده پارمزان را روی آن بپاشید.
  6. ظرف را روی سینی فر قرار دهید. به مدت 40 دقیقه یا تا زم، که کاملا پخته و طلایی شود، روی آن قرار دهید.
  7. با یک سبزی سبز مانند اسفناج، کلم پیچ یا کلم بروکلی سرو کنید.
نکته
    • شما می تو،د شیر نیمه چرب را با شیر نارگیل جایگزین کنید تا طعم آسیای ج، شرقی بیشتری به ماهی بدهید.

به من اطلاع بدید که چطور می‌گذرید و من را تگ کنید اینستاگرام @wendyrowe

#زیبا بخور

من دوست دارم تمام ساخته های شما را ببینم!

دستور العمل های بیشتر: اسکواش فریتاتا | لقمه های انرژی ،ما | سوپ کلم پیچ

© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.




منبع: https://wendyrowe.com/wellness/fish-pie-recipe