چای سفید ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد | OkChay
در خصوص خاصیت کاهش وزن چای سفید کمتر اطلاع رسانی شده، ولی این چای در کنار دیگر گیاهان مناسب برای لاغری قرار چای کردستان میگیرد. بعد از برداشت گلبرگهای چای سفید، برگها پژمرده شده و بلافاصله با استفاده از نور آفتاب و دستگاههای حرارتی خشک میشوند. این امر از اکسیداسیون چای جلوگیری میکند و باعث حفظ طعم و رنگ چای میشود هم چنین خواص ارزشمند چای مثل خاصیت آنتی اکسیدانی آن حفظ میشود. البته خواص چای بسته به منطقهای که چای از آن برداشت میشود متفاوت است. در ادامه همه آن چه که باید درباره این چای بدانید؛ چه از خواص آن و چه روش دم کشیدن چای در اختیارتان قرار گرفته است.
- این دو فاکتور، اصلیترین فاکتورها در هر دو این بیماریها هستند.
- این چای ممکن است حاوی پلی فنول باشد، که می تواند در خنثی سازی این رادیکال های آزاد به بدن کمک کند.
- در یک مطالعه لوله آزمایش ، عصاره چای سفید باعث مرگ سلول در چندین نوع سرطان ریه شد.
- این پودر سفید را به آب گرم میریختند تا بهترین چای در دسترس تنها فرد چینی قرار بگیرد که استطاعت تهیه آن را داشت.
این افراد می توانند با مصرف این چای، تاثیر اشعه تابیده شده بر بدن خود را کمتر کنند تا آسیب کمتری به DNA آنها وارد شود. بعد از برداشت و خشک کردن این گلبرگ ها، مراحل فرآوری مختلفی روی آنها صورت می گیرد تا گلبرگ های این چای آماده مصرف شوند. کاتچین ها در مقایسه با سایر چای ها در چای ماچا و چای سفید بیشتر یافت می شوند. به نظر می رسد که این ترکیبات با هم دارای اثر هم افزایی یا سینرجیک هستند. به عنوان مثال، یک آزمایش نشان داده است که EGCG موجود در این چای ها قادر به تجزیه چربی و جلوگیری از ایجاد سلول های جدید چربی می باشد. چای سفید نوشیدنی بسیار ظریف و لطیفی می باشد که پیشنهاد می شود برای لذت بردن از طعم واقعی آن بدون هیچ افزودنی مثل شیر و شکر آن را میل کنید.
خاصیت دمنوش بابونه
محتوای کافئین موجود در چای سفید بسته به عواملی مانند نوع چای سفید، شرایط رشد و روش دم کردن میتواند متفاوت باشد، اما به طور کلی کافئین چای سفید کمتر از چای سبز و چای سیاه است. میانگین محتوای کافئین چای سفید حدود 20 تا 30 میلی گرم در هر وعده است، در مقایسه با حدود 35 تا 50 میلی گرم برای چای سبز و 40 تا 60 میلی گرم برای چای سیاه. چای سفید از برگها و جوانههای گیاه کاملیا سیننسیس تهیه میشود که همان گیاهی است که برای تهیه چای سبز، اولانگ و سیاه استفاده میشود. برگها در مرحله بسیار جوانی چیده میشوند، زمانی که جوانهها هنوز پوشیده از کرکهای سفید ریز هستند و نام چای را به آن میدهند. سپس برگها را به سرعت بخارپز یا سرخ میکنند تا از اکسیده شدن آن جلوگیری شود و طعم لطیف و رنگ کم رنگ خود را حفظ کنند. در ادامه همراه ما باشید تا خواص چای سفید و ویژگیهای مختلف آن را بیان کنیم.
خواص چای سفید و مضرات احتمالی و طبع و مصلح آن
سپس یک قاشق چایخوری چای سفید داخل فنجان ریخته و آب هشتاد درجه را به آن اضافه کرده و یک درپوش بر روی آن قرار داده ( برای این کار می توان از لیوان مخصوص چای سبز استفاده کرد ) . با گذشت زمان، پوست ما به دلیل وجود رادیکال های آزاد در بدن، شل می شود. خوردن منظم چای سفید می تواند از ایجاد چین و چروک و شل شدن پوست جلوگیری کند. چای سفید سرشار از پلی فنول است که به خنثی سازی رادیکال های آزاد کمک می کند. این چای شگفت انگیز همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است که پوست شما را زنده کرده و پیری زودرس را متوقف می کند.