5 نکته مهم برای از بین بردن علائم ترک قند






در حالت ایده آل، شکر باید کمتر از 10 درصد از کا،ی دریافتی روزانه ما را تشکیل دهد، اما کارشناسان کاهش بیشتر را به ،وان یک نقشه راه ،انه برای سلامتی بهتر و همچنین کاهش وزن توصیه می کنند. اما شکر سفید تصفیه شده تنها منبع قندی نیست که بدن شما را پر می کند، متخصصان معتقدند که یک فرد به طور متوسط ​​حدود 22 قاشق غذاخوری در یک روز مصرف می کند و ا،ریت آن از غذاهای فرآوری شده و بسته بندی شده ای است که شما از فروشگاه های مواد غذایی انتخاب می کنید. راهروهای سوپرمارکت (آب نبات، شکلات، کلوچه، کیک، شیرینی، دسرهای منجمد، بستنی، ماست طعم دار، غلات صبحانه، گرانولا، سس، سس سالاد، چوب شور، کراکر، نوشیدنی های قهوه و چای شیرین، آب میوه های بسته بندی شده و غیره) هستند. فقط چند نمونه بنابراین، حذف شکر یک چالش بزرگ خواهد بود، زیرا توسط شرکت‌های مواد غذایی تقریباً به هر محصول دیگری اضافه می‌شود تا ذائقه‌ی مصرف‌کنندگان را جذب کند و چرخه‌ای از هوس ایجاد کند. کاهش مصرف قند تنها آغاز راه است، زیرا چالش دیگری را برای غلبه بر آن ایجاد می کند: علائم ، قند! ، قند منجر به علائم ، موقتی مانند سردرد، افزایش تحریک پذیری، مه مغزی و غیره می شود، اما خبر خوب این است که این علائم موقتی هستند و هنگامی که آنها را غلبه کردید، از آنجا به سمت هدف کاهش وزن خود حرکت می کنید. در این مقاله، ما 5 نکته مهم برای له ، علائم ، قند را فهرست می کنیم، در ادامه بخو،د:

نکاتی برای مبارزه با ، قند

6 علامت رایج ، قند:

هنگام کاهش یا حذف قند مصرفی، برخی از افراد ممکن است علائم ، قند را از سرگیجه گرفته تا مه مغزی را تجربه کنند. اگرچه شدت و طول مدت علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، در اینجا برخی از علائم رایجی است که افراد با کاهش مصرف قند دست و پنجه نرم می کنند:

1. هوس: یکی از شایع ترین علائم ، قند، ولع شدید برای غذاها یا نوشیدنی های شیرین است. مبارزه با این هوس ها می تواند سخت باشد و مقاومت در برابر وسوسه چالش برانگیز است.

2. خستگی و کم انرژی: خوراکی‌های قندی باعث افزایش سریع انرژی می‌شوند، بنابراین وقتی مصرف آن را کاهش می‌دهید، ممکن است در ابتدا احساس خستگی، کندی و سطح انرژی پایین را تجربه کنید. این به این دلیل است که بدن شما در حال تنظیم و تلاش برای به دست آوردن انرژی از منابع دیگر است.

3. سردرد: برخی از افراد ممکن است سردرد را در نتیجه ، قند تجربه کنند. این سردردها می توانند از خفیف تا شدید متغیر باشند و ممکن است با علائم دیگری مانند حساسیت به نور و حتی سبکی سر همراه باشند.

4. نوسانات خلقی و تحریک پذیری: قند بر انتقال دهنده های عصبی در مغز از جمله دوپامین و سروتونین تأثیر می گذارد که می تواند بر خلق و خو تأثیر بگذارد. هنگام کاهش مصرف قند، برخی افراد ممکن است به طور موقت دچار نوسانات خلقی، تحریک پذیری، اضطراب یا حتی افسردگی شوند.

5. اختلالات خواب: قند می تواند ال،ای خواب را مختل کند و به شب های بی قرار کمک کند. در طول ، قند، ممکن است تغییراتی را در الگوی خواب تجربه کنید، مانند مشکل در به خواب رفتن یا خواب ماندن در طول شب.

6. دردهای عضل، و دردهای مفاصل: برخی از افراد ممکن است دردهای عضل،، درد مفاصل و علائمی شبیه آنفولانزا را در طول ، قند تجربه کنند.

مهم است که توجه داشته باشید که این علائم معمولاً موقتی هستند و باید با تطبیق بدن شما با مصرف کمتر قند فروکش کنند. هیدراته بم،د، یک رژیم غذایی متعادل داشته باشید، ورزش منظم داشته باشید و مطمئن شوید که مواد مغذی ضروری را از غذای واقعی دریافت می کنید. در صورت داشتن هر گونه نگر، یا علائم شدید، توصیه می شود فوراً با پزشک مشورت کنید.

5 نکته مهم برای له ، علائم ، قند:

1. روز خود را با پروتئین و چربی های سالم شروع کنید: نان و مربا، یک کاسه غلات شیرین، فقط یک راه اشتباه برای شروع روز شماست. صبحانه‌ای که قند زیادی دارد، به‌،وان مثال، غلات شیرین (با کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده و قند افزوده‌شده بالا) باعث افزایش سریع سطح قند خون می‌شود که منجر به سقوط متعاقب آن در مدت کوتاهی می‌شود و باعث می‌شود که بعداً در روز میل به شکر ایجاد شود. . اطمینان حاصل کنید که صبحانه روی میز شما دارای منبع پروتئینی همراه با چربی‌های سالم است، زیرا آنها آزاد شدن مداوم انرژی را تضمین می‌کنند، شما را برای مدت طول،‌تری سیر نگه می‌دارند و به کاهش میل به غذاهای شیرین کمک می‌کنند. شما می تو،د ،یب من،ی از پروتئین و چربی سالم را در صبحانه بیابید برنامه های رژیم کاهش وزن در Rati Beauty. برای دسترسی به این طرح ها در برنامه زیبایی Rati مش، شوید.

2. غذای غنی از فیبر را در هر وعده غذایی اضافه کنید: فیبر دوز مداوم و ثابتی از انرژی را فراهم می کند، بنابراین هرگز دچار آن احساس گرسنگی شدید که می تواند باعث میل شدید به شکر شود، نخواهید شد. ،یبی از پروتئین، چربی‌های سالم و فیبر در رژیم غذایی می‌تواند به شما کمک کند تا مانند یک رئیس هوس‌های شکر را کنار بگذارید. میوه هایی مانند سیب، غلات کامل، عدس، ارزن همگی منابع خوبی از فیبر هستند. همچنین بخو،د: “12 نکته مفید برای افزودن فیبر بیشتر به رژیم غذایی برای کاهش وزن.”

3. از میوه ها شیرینی قند را دریافت کنید: میوه ها از نظر تغذیه ای متراکم هستند، به این م،ی که سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی ا،یدان ها هستند که برای سلامتی مطلوب لازم است. میوه ها دارای قند طبیعی به نام “فروکتوز” هستند که توسط کبد متابولیزه می شود، به گلوکز تبدیل می شود و فقط قند خون را افزایش می دهد. همه میوه ها مقداری فیبر دارند که قند خون را کنترل می کند و باعث افزایش شدید انسولین نمی شود. با این حال، هنگام تلاش برای کاهش وزن، مطمئن شوید که میوه هایی با گلیسمی پایین انتخاب می کنید. میوه هایی که بین 1 تا 55 قرار می گیرند، میوه هایی با گلیسمی پایین در نظر گرفته می شوند که باعث افزایش سطح قند خون نمی شوند – گی، (GI 20)، گریپ فروت (GI 25)، گلابی (GI 38)، پرتقال (GI 40). توت فرنگی (GI 41)، سیب (GI 38)، زغال اخته (GI 53)، انبه (GI 51)، آووکادو (GI 15)، گواوا (GI 12) برخی از خوراکی های عالی هستند که می تو،د هنگام هوس خوردن شکر امتحان کنید.

4. کمبود مواد مغذی را اصلاح کنید: چندین کمبود مواد مغذی می تواند به هوس های قند کمک کند. به ،وان مثال، کمبود کروم می تواند منجر به سطوح ناپایدار قند خون شود، که می تواند باعث میل به قند شود زیرا بدن به دنبال منبع انرژی سریع است. به طور مشابه، منیزیم در متابولیسم گلوکز و تنظیم انتقال دهنده های عصبی نقش دارد. سطوح پایین منیزیم می تواند سیگنال دهی انسولین را مختل کند و به هوس های قند کمک کند. همچنین، کمبود روی با افزایش میل به غذاهای شیرین همراه است. همچنین، سطوح پایین B1 (تیامین)، B3 (نیاسین)، B6 (پیریدو،ین) و B12 که در تولید انرژی و سنتز انتقال دهنده‌های عصبی نقش دارند، می‌توانند بر سطح انرژی و خلق و خوی تأثیر بگذارند و منجر به میل به قند به ،وان راهی برای افزایش انرژی و انرژی می‌شوند. بهبود موقت خلق و خوی از یک رژیم غذایی سالم برای دریافت تمام مواد مغذی ضروری برای کمک به مدیریت بهتر قند و همچنین افزایش متابولیسم در این فرآیند استفاده کنید.

5. استرس را کاهش دهید: استرس میل به غذا، به ویژه غذاهای شیرین را افزایش می دهد. این به این دلیل است که وقتی استرس را تجربه می کنیم، بدن ما هورمون استرس، کورتیزول را ترشح می کند. کورتیزول میل به غذاهای سرشار از قند، چربی و نمک را تحریک می کند زیرا این غذاها مراکز پاداش را در مغز فعال می کنند و لذت و آرامش موقتی را فراهم می کنند. استرس همچنین می تواند منجر به خوردن عاطفی شود، جایی که افراد از غذا به ،وان مک،سم مق، برای مدیریت احساسات خود استفاده می کنند. مصرف شکر می تواند به طور موقت خلق و خو را بهبود بخشد و انرژی سریعی را تقویت کند. وقتی استرس دارند، افراد ممکن است به دنبال غذاهای شیرین به ،وان راهی برای تسکین خود و بهبود وضعیت عاطفی خود باشند. همانطور که در بالا ذکر کردیم، استرس می تواند غذاهای شیرین را جذاب تر کند. مغز شکر را با لذت و پاداش مرتبط می‌کند که منجر به افزایش میل به این غذاها در هنگام استرس می‌شود، بنابراین راه‌های موثری برای کاهش استرس پیدا کنید – گوش دادن به موسیقی، ورزش، منحرف ، ذهن و دنبال ، یک سرگرمی، چند راه است که بیشتر مردم از آن استفاده می‌کنند. مفید پیدا کنید همچنین بخو،د: “5 کاری که هر روز باید انجام دهید تا وزن کم کنید.”

12 نکته مفید برای افزودن فیبر بیشتر به رژیم غذایی برای کاهش وزن
5 کاری که هر روز باید انجام دهید تا وزن کم کنید








منبع: https://makeupandbeauty.com/crush-sugar-withdrawal-symptoms/