سوپ نودل تند با توفو


گیاهخوار اینجاست! بنابراین، این احتمال وجود دارد که شما به دنبال دستور العمل های گیاهی جدید باشید. در حالی که من گیاهخوار نیستم، بسیاری از وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌های من وگان‌پسند هستند، و اگر کتاب «زیبا بخور» را خوانده باشید، می‌د،د که مملو از ایده‌های دستور پخت گیاهی است. در این زمان از سال، من عاشق گرم ، سوپ های تند هستم و این سوپ رشته ای تند با توفو یکی از غذاهای مورد علاقه من است. این یک دستور العمل عالی برای تقویت پوست نیز است.

این پست شامل پیوندهای مربوط است


دستورهای وگان: سوپ نودل تند با توفو

خدمت 2
610 کا،ی در هر وعده

،اصر
400 گرم نودل اودون
400 میلی لیتر شیر نارگیل
آب سبزیجات 250 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری روغن نارگیل
20 عدد قارچ صدفی، ریز ،د شده
8 نخود شکری نصف شده
150 گرم توفوی تازه، به مربع های 2.5 سانتی متری برش داده و روی کاغذ آشپزخانه خشک کنید
برای خمیر ادویه
2 سانتی متر زنجبیل ریشه تازه، پوست کنده و رنده شده
2 ساقه علف لیمو (برگ های بیرونی آن برداشته شده)، ،د شده
2 عدد فلفل قرمز تازه، بدون دانه و ،د شده، به اضافه مقدار اضافی برای تزئین
3 عدد موسیر، ،د شده
1 حبه سیر، ریز ،د شده
1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
کمی نمک دریا
1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
برای تزئین
برگ گشنیز تازه
بادام زمینی خام له شده
جوانه لوبیا
قاچ های آهک

من عاشق اضافه ، مکعب‌های توفو به سوپ رشته‌ای مانند این هستم: نودل‌های بدون گلوتن و پروتئین باعث می‌شوند احساس سیری کنم، در حالی که خود سوپ مملو از طعم فوق‌العاده فلفل، زردچوبه و لیموترش است. این دستور العملی است که یک غذای مغذی و گرم کننده فوق العاده در ماه های سرد زمستان ارائه می دهد – یک جایگزین عالی برای گیاهخواران، به علاوه زیبایی پوست را نیز افزایش می دهد.

  1. تمام مواد تشکیل دهنده رب ادویه را در غذاساز بریزید و به صورت تفاله مخلوط کنید.
  2. نودل های اودون را طبق دستور بسته در قابلمه ای با آب جوش بپزید و کنار بگذارید تا آبکش شود.
  3. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، رب ادویه را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. شیر نارگیل و آب سبزیجات را داخل آن بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و 5 دقیقه بجوش،د.
  4. روغن نارگیل را در یک ماهیتابه جداگانه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. قارچ های صدفی را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​به مدت 3 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند تفت دهید.
  5. قارچ ها را در اولین ماهیتابه به سس اضافه کنید. نخود فرنگی، توفو و نودل ادون آبکش شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ،یب شوند.
  6. برای سرو، قاشق را داخل کاسه بریزید و روی هر کدام را با برگ گشنیز تازه، بادام زمینی له شده، جوانه لوبیا، لیمو ترش و فلفل تزیین کنید تا مزه دار شود.

در اینجا نیز دو دستور العمل صبحانه وگان را پیدا خواهید کرد

،ید Eat Beautiful

بعدی را بخو،د: گیاهخواری: برندهای زیبایی | آرایش وگان من عاشق

© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.


منبع: https://wendyrowe.com/wellness/veganuary-recipe